Om matopplevelsen

Om Matopplevelsen

2016
Matopplevelsen er en blogg som skal handle om alt av små og store opplevelser knyttet til mat. Matopplevelsen er drevet av og skrevet av for øyeblikket Per Nyhaug. Matopplevelsen.no håper å kunne vokse til et uavhengig midtpunkt for diskusjon og informasjon for alle som er litt over gjennomsnittet opptatt av mat.

Visjon

2016
Matopplevelsen håper med tiden å tiltrekke seg «foodies» og faste lesere, og å kunne tilby regelmessige interessante og informative artikler om mat og reise. Etterhvert kan det bli aktuelt med flere skribenter. Matopplevelsen planlegger også tilby en netthandel med fokus på nyttige, interessante og artikkelrelaterte produkter. Med tiden håper vi også Matopplevelsen, med netthandel, kan være en sterk markedsførings- og salgs-kanal for mindre produsenter som ikke har «råd til hylleplass».

Hvem er vi?
Per Nyhaug er en hobbyforfatter og jakter på mat- og reise-opplevelsene daglig. Med 20 år innen markedsføring og design er det nå på tide å bruke mer energi på de store lidenskapene, og gjerne dokumentere det hele underveis.

Om bilder og opphavsrett
Bildene brukt på Matopplevelsen.no er 1) Merket som «gjenbruk, med endringer» i Google bildesøk, 2) Bilder tatt av og eid av Matopplevelsen, 3) Innkjøpte bilder fra «microstock». Dersom det skulle forekomme at bilder eller deler av bilder er brukt feilaktig utenfor opphavsrett, vennligst ta kontakt så vi får fjernet dette snarlig.